Wise Trumpets

În premieră în România, publicul va putea urmări una dintre cele mai îndrăgite pelicule din istorie: Harry Potter și Piatra Filozofală™ alături de Orchestra Simfonică București care va interpreta partitura întregului film.

Harry Potter și Piatra Filozofală

Harry Potter și Piatra FilozofalăTM - în Concert

Anul acesta, sărbătorește Ziua Copilului cu „Harry Potter și Piatra Filozofală™ – în Concert”, un eveniment extraordinar, în premieră în România.

Pentru o seară, Sala Palatului va deveni un tărâm fermecat în care notele muzicale se vor împleti cu povestea filmului Harry Potter și Piatra Filozofală™, într-o producție CineConcerts.

Aventurile trioului de vrăjitori ucenici din Harry Potter și Piatra Filozofală™, proiectate în HD pe un ecran impresionant, vor fi insoțite de interpretarea live a partiturii originale a compozitorului John Williams, de către Orchestra Simfonică București.

Bilete

Biletele sunt disponibile în rețelele Eventim.ro, Bilete.ro, Myticket.ro, Iabilet.ro și la casa de bilete a Sălii Palatului.

Despre producție

CineConcerts

CineConcerts este unul dintre principalii producători de experiențe muzicale live interpretate alături de conținutul vizual. La începutul acestui an, CineConcerts și Warner Bros. Consumer Products au anunțat seria de concerte dedicate filmelor Harry Potter, un nou turneu mondial de concerte care celebrează filmele Harry Potter. Concertul cu muzica de film Harry Potter, ce a avut premiera în iunie 2016, reprezintă încă o experiență magică din lumea vrăjitorească a lui J.K. Rowling.

Justin Freer, președintele CineConcerts și producătorul/dirijorul seriei de concerte dedicate filmelor Harry Potter, a devenit rapid unul dintre cei mai aplaudați dirijori ai muzicii de film, cu o listă lungă de proiecte, începând de la concertele simfonice complete și până la prezentările cu proiecție. A apărut alături de câteva dintre principalele orchestre din lume, precum Orchestra Simfonică din Chicago, Orchestra Filarmonică din Londra, Filarmonica din New York, Orchestra Filarmonică din Philadelphia, Orchestra Simfonică din San Francisco și Orchestra Simfonică din Sydney.

Despre spectacolul Harry Potter și piatra filozofală – în Concert, Justin Freer spune: „Seria de filme Harry Potter reprezintă unul dintre acele fenomene culturale unice din viață care continuă să încânte milioane de fani din întreaga lume. Ne face mare plăcere să vă anunțăm că oferim în premieră o oportunitate de a urmări partiturile muzicale de excepție, interpretate de o orchestră simfonică, simultan cu proiectarea pe un ecran uriaș a filmului îndrăgit. Va fi un eveniment de neuitat.”

Brady Beaubien de la CineConcerts și producătorul seriei de concerte dedicate filmelor Harry Potter a adăugat: „Harry Potter este sinonimul divertismentului în întreaga lume și sperăm că prin interpretarea acestei muzici incredibile împreună cu filmul complet, publicul se va bucura de reîntoarcerea în această lume, alături de numeroasele personaje și aventurile minunate care o populează.”

Pentru mai multe informații despre seria de concerte dedicate filmelor Harry Potter, accesați www.harrypotterinconcert.com.

Orchestra Simfonică București

Fondată în 2007, din inițiativa a trei tineri ambițioși, Orchestra Simfonică București reunește peste 100 dintre cei mai valoroși instrumentiști din România. Printre nume celebre alături de care a concertat Orchestra Simfonică București se află: Angela Gheorghiu, Sarah Brightman, Tarja Turunen, Jose Luis Gomez, Jin Wang, Tiberiu Soare, Alexandre Bloch, Sarah Chang, Daishin Kashimoto, Erik Schumann și mulți alții.

Warner Bros. Consumer Products

Warner Bros. Consumer Products, o companie Warner Bros. Entertainment, este una dintre principalele organizații de licențiere și comerț din lume.

Wise Trumpets

Wise Trumpets reunește o echipă de oameni pasionați de organizarea evenimentelor și spectacolelor, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu.

Sponsori

Parteneri media principali

Contact

Contact media:

Wise Trumpets:

Alina Silaghi

0756 064 527

Alina.silaghi@wisetrumpets.ro

Parteneriate/Sponsorizari:

Daniel Drăghici

0740 250 360

Daniel.draghici@wisetrumpets.ro

Social: